rivi autoja

GT-X Mallinnus – Hinnoittelun verrokkiautot

GT-X:ssä sopivan hinnan muodostaminen autolle pyritään tekemään mahdollisimman helpoksi. Ripeä hinnoitteluprosessi on rakennettu muutamista tarkkaan viilatuista ja älykkäistä ominaisuuksista. Esimerkiksi GT-X hakee mallinnetun autoyksilön mallitietoihin ja ajokilometreihin perustuen automaattisesti verrokkiautoja, sekä omasta konsernista että muista autoliikkeistä. Hinnoittelun tekijä voi halutessaan helposti myös itse valita, mitä rajauksia verrokkiautonäkymä ottaa huomioon.

Verrokkiautonäkymässä voi helposti verrata myynnissä olevia ja myytyjä autoja, haluamaltaan aikaväliltä. Pyyntihinnat, mahdolliset hinnanmuutokset sekä myyntipäivät ovat selkeästi näkyvillä. Näkymää voi helposti muokata niin, että esillä on hinnoittelun tekijälle olennaisimmat autot, esimerkiksi oman liikkeen autot varastopäivien mukaan järjesteltynä.

Verrokkiautojen avulla hinnoittelija saa käyttöönsä arvokasta ja selkeää markkinadataa jonka perusteella autolle on helpompi määritellä oikea hinta. Mikä parasta, kaikki mallinnus ja hinnoittelutyökalut toimivat yhtä hyvin mobiilissa, joten esimerkiksi asiakkaan auton ostohinnan voi helposti laskea missä tahansa, tinkimättä huolellisesta hinnoittelulaskelmoinnista.

Osa verrokkiautonäkymästä

Haluaisitko tietää lisää GT-X:n hinnoittelutyökaluista? Lähetä meille kysymyksesi käden käänteessä klikkaamalla alla olevaa painiketta!

Hi there!