Mikä on GT-X Varasto?

Vanhan X-Koneen korvaava GT-X Varasto kokoaa kaikki autojen myyntivaraston hoitoon tarvittavat toiminnot yhteen helppokäyttöiseen työvälineeseen, joka toimii selaimessa ja kulkee mobiilissakin mukana siellä missä käyttäjäkin. GT-X Varasto on solmukohta johon virtaa sulavasti koko vaihtoautovarasto ja josta autot yhtä sulavasti virtaavat myyntikanaviin. Konsernin kaikki myyntiin tulossa olevien, myynnissä olevien ja myytyjen autojen tiedot ovat selkeästi näkyvissä ja hallittavissa, mahdollistaen selkeämmän kokonaiskuvan inventaariosta.

GT-X Varastossa muokkaat hetkessä yhden tai useamman auton tietoja. Mahdollisuus erilaisiin joukko-operaatioihin virtaviivaistaa päivittäistä tekemistä ennennäkemättömällä tavalla. Joukkohinnoittelulla muutat sekunneissa usean tai kaikkien autojen hintaa kerralla, suuntaan tai toiseen juuri niin paljon kuin haluat. Toimipistesiirtojakin voi tehdä sulavasti useammalle autolle kerralla. 

Konsernitason näkymillä tarkastelet ajantasaisesti muiden toimipisteiden inventaarioita ja pikalistauksilla luot automaattisesti päivittyviä näkymiä tietyn tyyppisistä autoista (esim. yli 60pv, dieselfarkut). Nämä helpottavat ja selkeyttävät hinnoittelu-, kampanja- ja markkinointitoimenpiteiden tekemistä.

Hallitse tehokkaasti suurtakin vaihtoautovarastoa

Kohtaa asiakkaat paremmin

GT-X Varasto päästää myyjän keskittymään olennaiseen. Mobiilissakin mainiosti toimiva GT-X Varasto on kehitetty käyttäjälähtöisesti tiiviissä yhteistyössä autokaupan ammattilaisten kanssa, jotta käyttöliittymä parhaalla mahdollisella tavalla tukee käytännön työtä

Kehityksen tuloksena on syntynyt työkalu, jolla myyntiinlaitto ja ajantasainen konsernivaraston näkyvyys ja hallinta on helppoa ja intuitiivista sekä mobiilissa että desktopissa. Asiakkaan palvelemiseen jää enemmän aikaa ja aina taskussa mukana kulkevan ajantasaisen tuotekatalogin avulla myyjä osaa neuvoa asiakasta paremmin. Kaupantekokin on mahdollista missä ja milloin tahansa.

Ajantasainen, autokohtainen tieto auton kiinnostavuudesta sekä kampanjatoiminto pitävät huolen siitä, että autot näkyvät ja pysyvät kilpailukykyisinä kuluttajille netin myyntikanavissa. Suora yhteys suosituimpiin myyntiportaaleihin mahdollistaa keskitetyn myyntiilmoitusten laatimisen ja tietojenpäivittämisen ja selkeän tiedon siitä, missä myyntikanavissa auto liikkuu ja näkyy — näin varmistat että auto on kaikkialla myynnissä ajantasaisilla tiedoilla ja hinnalla. 

Kampanjatoiminnolla luot nopeasti automaattisiakin kampanjoita, joihin myyntiin tulevat autot automaattisesti liittyvät jos vastaavat kampanjalle määriteltyjä kriteerejä. Kampanjamuutokset päivittyvät napinpainalluksella vaikka 100 autoon.

Markkinoi tehokkaammin ja nopeammin

Kolme eri palvelutasoa

GT-X Varasto L

Large
  • Vanhan X-Koneen ominaisuudet
  • Mobiilioptimoitu
  • Pikalistaukset
  • Joukkohinnoittelu
  • Nettiauto-pikasynkronointi
  • Kampanjat

GT-X Varasto M

Medium
  • Vanhan X-Koneen ominaisuudet
  • Mobiilioptimoitu
  • Pikalistaukset

GT-X Varasto S

Small
  • Tulossa myöhemmin

Kiinnostuitko?

FAQ

Kyllä. Vanha varastonhallintasofta X-Kone toimii edelleen uuden GT-X Varaston rinnalla, mutta poistuu kokonaan viimeistään vuoden loppuun mennessä. Siirtymävaihe alkaa 3.6. kun GT-X Varasto Medium avautuu kaikkien X-Kone -käyttäjien käyttöön. Siirtyminen on helppoa ja nopeaa ja uuden GT-X Varaston hyödyt huomioon ottaen ehdottomasti kannattavaa.

Kyllä. Kolmas kesäkuuta kaikille X-Kone -käyttäjille avataan käyttöön GT-X Varasto Medium. Jos haluat yrityksesi käyttöön mm. joukkohinnoittelun ja kampanjatoiminnon sisältävän Large-paketin, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, joko suoraan tai lomakkeen kautta, ja pääset tuota pikaa hyödyntämään GT-X Varastoa!

Merkkiliikeketjuille, vaihtoautoliikeketjuille, merkkiliikkeille, vaihtoautoliikkeille, autoliikesivustojen tekijöille, rahoitus- ja vakuutusyhtiöille, autoportaaleille, muille autokaupan markkinapaikoille – GT-X Varastoa voi hyödyntää käytännössä kaikki yritykset jotka ovat autokaupan kanssa tekemisissä.

Mikäli yritykselläsi on GT-X Varasto käytössä, pääset sitä käyttämään kirjautumalla sisään gtx.netwheels.fi -sivustolle ja klikkaamalla vasemmassa palkissa tätä (alla näkyvää) symbolia.

GT-X Varasto toimii käytännössä jokaisessa tietokoneessa, tabletissa ja älypuhelimessa jossa on nettiyhteys. Niin kuin koko GT-X -ohjelmistoa myös GT-X Varastoa käytetään nettiselaimen kautta, joten mitään erillistä sovellusta ei tarvitse ladata. Ota yhteyttä asiakaspalveluun jos sinulla on kysymyksiä GT-X -ohjelmiston laitteistovaatimuksista.

Hi there!