Helpompaa autovarastonhallintaa missä ja milloin tahansa

GT-X Varasto Medium

Medium-paketti edustaa GT-X Varaston keskimmäistä palvelutasoa. Medium sisältää kaikki GT-X Varaston pääasialliset toiminnallisuudet, mutta ei Large-pakettiin kuuluvia edistyneempiä ja vieläkin enemmän aikaa säästäviä ominaisuuksia.  

Vanhan X-Koneen ominaisuudet + paljon lisää

Medium on korvaava tuote vanhalle X-Kone -varastotyökalulle, joten sillä pystyy tekemään vastaavia toimenpiteitä – ja uusiakin asioita! Ero käytettävyydessä on hyvin selkeä: uusi GT-X Varasto on käyttäjälähtöisesti kehitetty moderni työväline, joka toimii ketterästi myös mobiilissa.

Mobiilioptimointi

Medium on täysin mobiilioptimoitu, eli kaikki toiminnot ovat käytettävissä myös mobiilissa. Autokaupassa tästä on suurta hyötyä päivittäisessä tekemisessä, sillä monessa tilanteessa nopeus ja ketteryys on valttia. Tietokonetta ei ole aina käden ulottuvilla, mutta älypuhelin tai tabletti kulkee helposti mukana taskussa tai kädessä. 

Käyttäjäkohtaiset pikalistaukset

Käyttäjäkohtaisilla pikalistauksilla hallitset nopeammin vaihtoautovarastoa ja pysyt paremmin kartalla siitä, mitä autoja varastossa liikkuu. Voit määritellä juuri omaan työnkuvaan sopivat listaukset, joiden avulla voit yksinkertaisesti klikata esim. “yli 60pv”-listaa kun haluat tarkastella kategoriaan kuuluvia autoja tai vaikkapa tehdä hinnanmuutoksia. Reaaliaikaisesti päivittyvät tallennetut pikalistaukset säästävät huomattavasti aikaa, kun samanlaisia hakuja ei tarvitse tehdä joka kerta uudelleen.

Kiinnostuitko?

Hi there!