Kokonaisvaltaista ja tehokkaampaa autovarastonhallintaa

GT-X Varasto Large

Large-paketti edustaa GT-X Varaston korkeinta palvelutasoa. Large sisältää samat toiminnallisuudet kuin Medium- ja Small-paketit, minkä lisäksi Large tarjoaa muutamia edistyneempiä ja rutkasti aikaa ja työtä säästäviä ominaisuuksia, muun muassa seuraavat:

Kampanjatoiminto

Kampanjatoiminnolla luot helposti kampanjat tietyt kriteerit täyttäville autoille, ilman yksittäisten autojen tietojen muokkaamista. Liitä myyntiin tulevia autoja automaattisesti kampanjoihin ja päivitä kampanjamuutoksia napinpainalluksella vaikka satoihin autoihin.
Lue lisää

Joukkohinnoittelu

Joskus useampi kuin yksi auto tarvitsee uuden pyyntihinnan. Joukkohinnoittelulla muutat sekunneissa usean tai kaikkien autojen hintaa kerralla, suuntaan tai toiseen juuri niin paljon kuin haluat.

Nettiauto.com-pikasynkronointi

Päivitä reaaliajassa auton tietoja Nettiautoon ja tarkastele myynti-ilmoitusta suoran linkin avulla. Varasto tietää näkyykö auto Nettiautossa vai ei, ja osaa ohjata käyttäjää täydentämään mahdollisia tiedoissa olevia puutteita jotka estävät autoa näkymästä. 
Lue lisää

Nettiauto-synkronoinnin lisäksi synkronoit muut varastosi ajoneuvot vaivattomasti myös Nettimotoon, Nettikaravaaniin sekä Nettikoneeseen.
Lue lisää

Kiinnostuitko?

Hi there!