GT-X Varasto – Ketterä kampanjatoiminto

GT-X Varaston kampanjatoiminnolla kampanja-autojen hallinta on selkeämpää ja helpompaa kuin koskaan ennen. Voit valita kampanjaan autoja yksitellen mielesi mukaan, tai – jos kampanja on esimerkiksi vähän laajempi – voit hyödyntää dynaamista automaattitoimintoa. Automaattitoiminnolla saat valitsemiesi hakuehtojen mukaan autoja automaattisesti liitettyä kampanjaan – näin voit tarkasti määritellä kampanjan suurellekin määrälle autoja vain muutamalla klikkauksella.

GT-X Varasto välittää reaaliaikaisesti kampanja-tiedot kaikille autokaupan markkinapaikoille ja tietysti autoliikkeen omalle nettisivustolle. Kampanja-toiminto lisää autoille markkinointitekstejä autoilmoituksen otsikkoon tyyppi-tiedon jatkeeksi, sekä varustetietoihin. Ajastuksella kampanjalle voidaan asettaa haluttu kesto ja määritellä alkamispäivä ja loppumispäivä.

GT-X Varaston päänäkymässä kampanjat ja niihin kuuluvat autot voit suodattaa näkyviin yhdellä klikkauksella. Näin kokonaiskuva varastosta ja kampanjoista säilyy koko ajan ja muutoksia on helpompi lähteä tekemään – napinpainalluksella päivität samanaikaisesti kampanjamuutoksia vaikka sataan autoon.

Kampanjatoiminto kuuluu GT-X Varasto Large -palvelutasoon.

Automaattikampanjan luontia käyttäjän oman pikalistauksen perusteella.

Kiinnostuitko?