GT-X Varasto – Nopeampaa hallintaa joukko-operaatioilla

Mahdollisuus erilaisiin joukko-operaatioihin GT-X Varastossa virtaviivaistaa päivittäistä tekemistä ennennäkemättömällä tavalla. Joukkohinnoittelulla voit sekunneissa vain muutamalla klikkauksella muokata usean tai jopa kaikkien autojen pyyntihintoja samanaikaisesti. Tallennettuasi muutokset autojen hinnat lähtevät välittömästi päivittymään myös kaikissa yhdistetyissä myyntiportaaleissa. Samantapaisesti toimipistesiirtojakin voi tehdä sulavasti useammalle autolle kerralla ilman ylimääräistä vaivaa. 

GT-X Varaston kampanjatoiminnossa joukko-operaatiot ovat myös isossa roolissa. Esimerkiksi inventaariosta lisää helposti suuria määriä autoja kampanjoihin ja napinpainalluksella muutokset kampanjaan päivittyvät yhtäaikaisesti juuri niin moneen autoon kuin kampanja sisältää.

Joukkohinnoittelu ja kampanjatoiminto kuuluvat palvelutasoon GT-X Varasto Large. Ota yhteyttä jos haluat kuulla lisää, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin GT-X Varastosta, joukko-operaatioista, palvelutasoista tai muusta tuotteisiin liittyvästä.

autojen massahinnoittelu
Esimerkki pyyntihintojen muokkaamisesta joukkohinnoittelun avulla.

Kiinnostuitko?

Hi there!