Uusi GT-X Pyyntihinta – tekoälyä hyödyntävä pyyntihintasuositus hinnoittelun tukena

GT-X Pyyntihinta

GT-X Mallinnuksen uusi Pyyntihinta-moduuli tukee autokaupan ammattilaista autojen hinnoittelussa ja antaa hyvän selkänojan markkinalähtöiselle hinnoittelulle. Saumattomasti GT-X -ohjelmiston muiden hinnoittelutyövälineiden yhteydessä toimiva Pyyntihinta-moduuli on myytyjen ja myynnissä olevien autojen pyyntihintojen perusteella luotu pyyntihintasuositus. 

Tekoälyä hyödyntävä GT-X Pyyntihinta on tavallista fiksumpi autoalan hintasuositustyöväline. Koneoppimismallilla toimiva työkalu kehittyy jatkuvasti datan avulla paremmaksi. Yhteensä yli sata autoon liittyvää tietoa määrittelevät pyyntihintasuosituksen – dataa käytetään usealta vuodelta ja yksittäisiä toteutuneita kauppoja otetaan huomioon satojatuhansia. Pyyntihinta-moduuli ottaa suosituksessaan huomioon hinnoiteltavan auton ominaisuudet ja varusteet sekä tuhansien myytyjen ja myynnissä olevien verrokkiautojen pyyntihinnat. 

Automaattinen ja välitön pyyntihintasuositus auttaa hinnoittelemaan nopeammin ja tarkemmin. Dynaaminen Pyyntihinta ei vaadi minkäänlaista erillistä tietojensyöttöä – työkalu saa kaikki tarvittavat tietonsa auton mallinnuksesta. Jos mallinnuksesta puuttuu jokin pyyntihintasuositukselle kriittinen tieto, esimerkiksi mittarilukema, osaa Pyyntihinta-moduuli tästä ilmoittaa.

GT-X Pyyntihinta on 8.7. saakka saatavilla hintaan 62 eur/kk (+ alv 24%) per toimipiste. Työvälineen saa kytkettyä päälle täysin käyttäjäkohtaisesti, eli halutessa Pyyntihinta voi näkyä toimipisteen kaikilla käyttäjillä tai esimerkiksi ainoastaan pääkayttäjillä.

 

Kiinnostuitko?

Hi there!