Onko auto jo hinnoiteltu? GT-X:ssä pysyt kartalla konsernin sisäisistä mallinnuksista

Tässä esimerkkitapauksessa löytyi yksi aikaisempi konsernin sisäinen mallinnus haettavalle rekisterinumerolle.

GT-X:ssä pysyt aina kartalla siitä, mitkä autot ovat jo jossakin konserniisi kuuluvassa liikkeessä mallinnettu tai hinnoiteltu. Kun alat GT-X:ssä tekemään Trafi-kyselyä tietystä autosta, ohjelmisto tarkistaa automaattisesti rekisterinumeron perusteella mikäli konsernin sisältä löytyy aikaisempia mallinnuksia kyseisestä autosta. Jos aiempia mallinnuksia löytyy, tarjotaan niitä ennen kokonaan uuden mallinnuksen tekoa (katso kuva yllä). Tällöin ei myöskään vielä laukaista maksullista Trafi-kyselyä. Näin näet heti jos esimerkiksi asiakkaan auton on jo mallintanut toinen myyjä, tai jos autolle on laadittu hinnoittelu toisessa konserniisi kuuluvassa liikkeessä, ja vältät päällekkäistä työtä ja konsernin sisäisiä kilpailevia tarjouksia.

Lisäksi GT-X:ssä aikaisemmat konsernin sisäiset vastaavien autojen hinnoittelut helpottavat päivittäistä työskentelyä: hinnoittelua tehdessä verrokkiautot auttavat myyjää tai hinnoittelijaa sopivan hinnan määrittelemisessä — verrokkiauto-osiossa vastaavien autojen hinnoittelut oman konsernin sisällä näkyvät mustalla pohjalla (katso kuva alla).

Samasta autosta sekä vastaavista autoista tehdyt aiemmat hinnoittelut ovat GT-X:ssä selkeästi esillä. Kaikki konsernin liikkeet pysyvät hinnoittelutyössä ajan tasalla ja eri liikkeissä tehdyt mallinnukset ja hinnoittelut hyödyttävät koko konsernia.

Hinnoittelua tehdessä konsernin sisäiset vastaavat autot näkyvät mustalla pohjalla.

Haluaisitko tietää lisää GT-X:stä? Lisää infoa löydät GT-X-tuotesivun artikkeleista. Nopea asiakaspalvelumme vastaa myös kaikkiin GT-X:ään liittyviin kysymyksiin — kätevän yhteydenottolomakkeen löydät alla olevan painikkeen takaa.

Kiinnostuitko?

Hi there!