HUOM!

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on hetkellisesti pois käytöstä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla: asiakaspalvelu@netwheels.fi

AH Superpäivä!

Tule tekemään Autohuutoon kevään kannattavimmat kaupat tiistaina 27.6

we drive data knowledge information development

Netwheels on ajoneuvodatan solmukohta

Netwheels on ajoneuvodatan solmukohta

Oletko rakentamassa liikkuvuuspalvelua, tai kehittämässä muuta ajoneuvoihin liittyvää palvelua? Ehkä tarvitset kilpailutuksessa alihankkijan koneiden tarkkoja CO2-tietoja? Vai tuottaako yrityksesi dataa, jota haluaisit hyödyntää paremmin?

Netwheels on kaikenlaisen ajoneuvodatan ja -tiedon keskus. Data- ja tietopalvelujamme hyödyntävät monenlaiset toimijat, suurista automaahantuojista ja merkkiliikkeistä sovelluskehittäjiin. Meiltä saat esimerkiksi ajoneuvojen hinnastot ja varustetiedot, sekä kattavat tekniset tiedot. Lisäksi tarjoamme Suomen monipuolisinta ajoneuvomarkkinadataa.

Netwheelsin data- ja tietotarjonta perustuu moneen eri datalähteeseen. Ajoneuvodatan solmukohtana me myllytämme ja koostamme kaiken kauttamme kulkevan datan helposti hyödynnettävään muotoon. Oli tietotarpeesi mikä tahansa, me hoidamme datapuolen!

API:en kautta käytät dataamme missä tahansa

GT-X -ohjelmisto, Mittaristo ja Autotietokanta ovat suoraan hyödynnettävissä myös API:en kautta. Tälläkin hetkellä API:en avulla suoraviivaistetaan monenlaisia ajoneuvoihin liittyviä palveluita. Oli kyseessä sitten autojen varastonhallinta, huollon varaaminen, autovakuutuspalvelut tai vaikkapa automyynti — API-käyttäjänä hyödynnät reaaliaikaisesti Netwheelsin dataa omien tarpeidesi mukaan, missä tahansa omassa verkkopalvelussasi tai sovelluksessasi. Pyrimme myös jatkuvasti kasvattamaan datatarjontaamme, ja samalla monipuolistamme API:en käyttömahdollisuuksia entisestään.

Hyödynnä kauttamme omaa dataasi paremmin

Joka päivä yrityksessä kuin yrityksessä luodaan uutta dataa, jota monesti voitaisiin hyödyntää paremminkin. Ehkä myös oma organisaatiosi istuu tällaisen ”datasuonen” päällä. Paremmin hyödynnettynä data voisi tuottaa organisaatiollesi sekä suoraa arvoa, että enemmän lisäarvoa yhdistettynä Netwheelsin muihin datavirtoihin. Lisäarvoa, josta hyötyisivät sekä oma organisaatiosi, että mahdollisesti myös muut Netwheelsin datapalveluita käyttävät yritykset.

Netwheelsistä datakumppanisi?

Olit sitten ajoneuvodatan ja -tiedon hyödyntäjä tai tarjoaja — haluamme sinut kumppaniksemme. Ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä miten Netwheelsin työkalut voivat vastata organisaatiosi datatarpeisiin.

Contact Us

Ota yhteyttä

Kiinnostunut Mittaristo-demosta, tai muusta tuotteesta? Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme tai pyytää tarjouksen? Täytä alle tietosi, niin autamme sinua tuota pikaa!