Suosikkiautojen valinta ja helppo vertailu Autotie.fi-sivustolla

Jotta sopivimman auton löytäminen olisi vieläkin helpompaa lisäsimme Autotie.fi-sivustolle kätevän suosikit-toiminnon, jonka avulla kävijä voi hakutuloksia selatessaan valita suosikkiautoja helpompaa vertailua varten. Sivusto muistaa valinnat koko istunnon ajan (käytännössä siihen asti kunnes käyttäjä joko poistaa tiedot selaimesta tai sivustolla klikkailee valinnat pois), joten kävijä voi huoletta valita suosikkeja monen eri haun tuloksista ja milloin tahansa vertailla näitä autoja keskenään.

Auto valitaan klikkaamalla autokortin oikeassa yläkulmassa olevaa ympyrää (katso klippi alla). Istunnon aikana valittuja suosikkeja pääsee katsomaan ja vertailemaan valitsemalla ”Näytä suosikit”. Näkymästä pääsee pois samaa tekstiä klikkaamalla.  Suosikkeja voi poistaa yksitellen klikkaamalla autokorttien rukseja uudelleen — halutessaan kävijä voi myös poistaa kaikki valitsemalla ”Poista kaikki suosikit”.

 Suosikit-toiminto tuo lisää joustavuutta jo edistyneeseen vaihtoautohakuun. Yhdellä klikkauksella kiinnostava auto on helppo laittaa ”muistiin” tarkempaa tarkastelua varten, ja sivuston kävijä voi itse päättää ja valita juuri ne autot, joita haluaa vertailla keskenään.

Kiinnostuitko?

Hi there!