Lähetä autoja lehti-ilmoituksia varten entistä sujuvammin GT-X:ssä

Nyt lähetät helposti aineistot esimerkiksi autojen lehti-ilmoituksia varten suoraan GT-X Varaston käyttöliittymästä. Aiemmin vanhassa X-Koneessa ollut vastaava ’Lähetyslista’-toiminto löytyy nyt Varaston käyttäjille tutusta ’Toiminnot’-valikosta nimellä ’Lähetä’. Uuteen käyttöliittymään integroituna toimintoa on sujuvampi käyttää, ja selkeästi uudistettuna toiminto mahdollistaa entistä tehokkaamman autojen lähettämisen.

Autojen tiedot lähtevät GT-X:stä sähköpostiviestinä. Tietojen lähettäminen on selkeää ja nopeaa: voit helposti valita lähetetäänkö autokuvat tai autojen tiedot ja varusteet liitetiedostoina, ja lisätä haluamasi saateviestin. 

Monessa tapauksessa esimerkiksi lehti-ilmoituksia varten aineistoa lähetetään toistuvasti samoille medioille. GT-X Varastossa luot helposti esivalintoja, joiden avulla lähettämisasetuksia ei tarvitse joka kerta erikseen pohtia — yksi napinpainallus riittää. Yrityskohtaiset lähettämisasetukset X-Koneen puolelta on kopioitu uuden toiminnon taustalle, joten siirtyminen uuteen käyttöliittymään käy tämänkin osalta saumattomasti.

Valittavissa olevat esivalinnat kuvassa sinisellä pohjalla.

Autojen lähettämisen esivalintoja pääset luomaan ja hallinnoimaan GT-X:n asetuksissa. Voit määritellä kaikki lähettämisen asetukset valmiiksi, mukaan lukien vastaanottajat, viestit ja viestien aiheet. Halutessasi voit kuitenkin muokata kaikkia esivalittujakin asetuksia ennen lähettämistä.

Kiinnostuitko?

Hi there!